måndag 23 november 2009

Handsprit


Oj vad jobbigt det har blivit att gå på toaletten nu för tiden, för gick man in pissade skvalpade av händerna och så ut igen. Nu ska man helst inte gå på offentliga toaletter. Man vet inte vart svinen varit både dom som beter sig illa och dom som har influensan. När man väl är där måste väskan hängas upp för att inte bli en bakteriehärd Har läst det någonstans. Kvinnans väska är vist en fantastisk snuskig sak.När man ställer den på golvet lite här och där drar den med sig alla bakterier man kan tänka sig. Och sedan skall man sådär snyggt halvstå och kissa. när väl detta är avklarat skall man använda ett tjog av tvål tvåla in sig ända till armbågarna och sedan skölja sig noga. Kranen skall stängas av med pappret du torkar dig med eller med armbågen. Annars får du nya bakterier på nävarna. Nu gäller det att ta sig ut från toaletten inte lätt att låsa upp med armbågen förhoppningsvis har du gått på en toalett där handtaget är låset det gör det enklare.


Väl ute tar du upp handspriten du numera har i väskan för att sprita dig en sista gång man hoppas att du har du fått med dig väskan ut annars är risken att du får göra om prosiduren igen.


Svininfluensan har gjort några glada i allafall Handsprit tillverkarna har sålt sprit mer än någonsin


Och man kan önska och tro att vi svenskar efter detta har blivit mer noga med hand hygienen och att föräldrar tänker efter 2 ggr innan dom skickar barnen eller syskonen till förskolor och skolor då dom är krassliga. Så kanske vi får ett friskare Sverige!

1 kommentar:

  1. Ja, det är en procedur att bara göra sina behov! Jag håller mig så mkt jag kan när jag jobbar men inte bra det heller... KRAM

    SvaraRadera