söndag 20 juni 2010

Rosenblad!



Det regnar hjärtan från himmelen, och rosenbladen virvlar i luften, Melodierna som spelas smeker oss och fyller våra kroppar. Färgerna skimrar i rosa och guld och solstrålarna fokuseras på det vackra. Tänk att två människors kärlek kan fylla hela vårt avlånga land med dessa fantastiska starka känslor. Händer som letar sig fram för att finna en annan att värma sig i en lätt kyss i nacken eller ett par ögon som möts. Minnen som väcks till liv som får det frostigaste förhålland att för en stund blomma upp.




Tårar av lycka som sakta sipprar ner för ett redan fårat annsikte när lyckan tränger igenom radioapparater och TV Det spelar ingen roll vad din ålder är känslorna är lika starka, känslor som vi så desperat behöver. Denna dag kostade oss så mycket men gav oss så mycket i lycka även om det kanske bara varade i en sekund. Jag hoppas att vi nu kan surfa vidare denna sommar på bröllopets vågor av kärlek och respekt för varandra och att detta blir en sommar vi alla minns. Då färgerna var starkare känslorna härligare och livet är lite lättare för oss att leva.




Kärleken är underbar och jag kommer ta tillvara lyckan på det bästa sätt jag kan för jag har fördelen att älska och att vara älskad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar